• +36-30-788-1556
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Hé - Vas: 00:00 - 24:00 CET

Gyakran Ismételt Kérdések

Fogalom-meghatározások

Mit jelent az Atomosan Szétválasztott Induktív Természetes Elemek kifejezés?

Az Atomos Szétválasztás az a kifejezés, amelyet szabadalmaztatott eljárásunkban a tengervízben előforduló hasznos ásványok izolálására használunk.

A fennmaradó induktív természetes elemek azok a hasznos ásványi anyagok, amit szűrünk, sterilizálunk és értékesítünk.

Mit jelent az, hogy indukció/induktív?
Mi az az Atomos Szétválasztás?

Ormus

Mi a Vancouver Island Ormus?

Röviden:

Természetes, GMO-mentes, bio, allergénmentes, holisztikus, óceáni eredetű ásványok. Több, mint 70 elemet és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek létfontosságúak a szervezet egészséges működéséhez.

Kicsit hosszabban:

Az Ormus egy természetesen előforduló alapvető halmazállapot. Az Ormus maga nem anyag; minden elemnek és ásványi anyagnak van egy „Ormus állapota”, amely nanoméretű tulajdonságokat és jelenségeket mutat, többek között: megnövekedett membránáteresztő képesség, magasabb olvadáspont, megváltozott elektromos potenciálok és különböző atomszerkezetek.

Az „ORMUS” szó nem a miénk, és kevésbé tudja elmagyarázni ezen elemek valódi természetét. Az „Ormus” szó az ORME rövidítés megváltoztatása, melyet David Radius Hudson fogalmazott meg: „Orbitally Restranged Monatomic Elements” / „Körpályán Módosított Monoatomos Elemek” kifejezés.

A Vancouver Island Ormus termékei, ellentétben más cégek Ormus termékeivel, nem egy anyagból állnak, és nem készülnek egyetlen összetevőből sem, mint más hasonló termékek. A Vancouver Island Ormus termékei több mint 70 egyedi elemet és ásványi anyagot tartalmaznak, azok un.„Ormus állapotában”. Az „Ormus állapot” átmeneti halmazállapotnak is nevezhető. A Vancouver Island Ormus termékek olyan egyedülálló tulajdonságokat mutatnak, amelyek  ellentmondanak a hagyományos tudománynak, és amelyeket gyakran félreértenek vagy egyszerűen nem hiszik el azon emberek, akiknek nincs tapasztalatuk a termékeinkkel.

Biztonságos a Vancouver Island Ormus?
A Vancouver Island Ormus organikus, természetes és GMO-mentes?
Hogyan működik a Vancouver Island Ormus?

Összetevők

Melyek az Óceáni Ásványi Anyag termékcsalád összetevői?

Tápanyagok

Honnan származnak a hozzávalók?

Egészségügyi előnyök

Milyen egészségre jótékony hatásokról tudunk?

Mivel a termékeinkben használt Induktív Természetes Elemek különböző elemi bázisú ásványok, az egészségügyi előnyök nagymértékben függhetnek attól, hogy az Ön szervezetében mely ásványi anyagokból áll fenn hiány.

Például a magnézium hiánya izomgörcsöket, görcsöket, rángásokat, rohamokat okozhat, míg a cinkhiány hajhullást, étvágytalanságot, hasmenést, szem- és bőrgyulladást és lassabban gyógyuló sebeket okozhat.

A Vancouver Island Ormus óceáni ásványianyag készítmény napi adagja a javasolt cink napi értékének több mint 245% -át, a magnézium 5%-át és az emberi szervezet megfelelő biológiai működéséhez szükséges, minden más lényeges nyomelemből egy kis mennyiséget tartalmaz.

Ha az ajánlott napi adagot szájon át szedjük, az ásványi anyagok közvetlenül az emésztőrendszeren keresztül szívódnak fel és a szervezet a tápanyagokat oda irányítja, ahol a leginkább szükség van rájuk. Ennek hatásai finom módokon nyilvánulhatnak meg, mint például: megnövekedett energiaszint, ébrenlét, koncentráció, fókusz, memória és az elalvás / ébredés könnyedsége.

Ha közvetlenül a sérült vagy egészségtelen szövetekkel rendelkező területre, például zúzódásra, horzsolásra, kiütésre, égésre, vágásra vagy duzzanatra / gyulladásra kerül, a szervezet gyorsan felszívja az ásványi anyagokat.

Mennyi ideig szedjem ahhoz, hogy érezzem a hatását?

Fizetési módok

Milyen fizetési módokat fogadnak el?
 • Fizethet a GLS futárnak utánvéttel, melynek nincs külön díja!

utanvet

 • Továbbá szegedi személyes átvétel esetén van lehetőség készpénzben is fizetni.

keszpenz

 • PayPal-on keresztül bankkártya és  hitelkártya fizetéseket fogadunk el. A PayPal használatához nem kell regisztrálnia és nem szükséges, hogy felhasználói fiókja legyen.

Paypal Logo

 • Fizethet továbbá banki átutalással is a következő bankszámlaszámra:
 1. Név: Kadocsa László Iván
 2. Bank: Budapest Bank
 3. Bankszámlaszám: 10102842-17836800-01004002

banki atutalas

Szállítási módok

Milyes szállítási módok közül lehet választani?

Jelenleg 2 szállítási mód közül választhat:

 • GLS futárszolgálat

gls

INGYENES KISZÁLLÍTÁS már 9990 Ft összértékű rendelés fölött egész Magyarország területén!

 

 • Személyes átvétel Szegeden / Ha ezt kívánja választani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken!

szemelyes atvetel

KAPCSOLAT

Mennyi ideig tart a szállítás?

Visszaküldések, visszatérítések, sérült termékek

Visszaküldhetem a megrendelt terméke(ke)t?

Igen, elfogadjuk a visszaküldött terméket, ha a termékek nincsenek felbontva és le vannak zárva a biztonsági fóliával. Visszaküldjük a vételárat, amint megkapjuk a visszaküldött megrendelést.

Kérjük, küldje vissza a csomagot a feladónak.

A termék visszaküldéséhez küldje el a terméket a következő címre:

----

Kadocsa László Iván

Kisfaludy u. 29/a.

H-6725, Szeged

Magyarország

----

Erre 30 napig van lehetősége. A csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül minden indoklás nélkül küldje el nekünk a megvásárolt és bontatlan termékeket. A 30 nap lejártát követően sajnos nem tudunk visszatérítést vagy cserét biztosítani.

30 napon túl nem tudjuk visszavenni Öntől a terméket, sem cserélni nem tudjuk.

Csak ki nem nyitott és fel nem bontott terméket fogadunk vissza ( a zárófólia érintetlen legyen)  ugyanolyan állapotban, csomagolásban, mint ahogy Ön megkapta.

A visszaküldés szállítási költsége Önt terheli, ezt visszatéríteni nem tudjuk.

Biztosítanak visszatérítést?
Mi történik akkor, ha a csomagom megsérült?

Jogi nyilatkozatok

Általános jogi nyilatkozat

A honlap teljes tartalma a Vancouver Island Ormus termékek gyártójának véleményein és kutatásain alapul, hacsak ezt másként nem jelezzük.

Az ezen a weboldalon található információk nem szándékoznak helyettesíteni a személyes kapcsolatot egy szakképzett egészségügyi szakemberrel, oldalunk nem orvosi tanácsadás céljából készült. Megosztjuk a Vancouver Island Ormus termékek gyártójának és leányvállalatainak kutatásaiból és tapasztalatából származó ismereteket és információkat.

Arra ösztönözzük Önt, hogy saját egészségügyi döntéseit a kutatásaira alapozva és szakképzett egészségügyi szakemberrel együttműködve hozza meg.

Információs nyilatkozat
Egészségügyi nyilatkozat
Szállítási nyilatkozat
Megrendelés lemondási nyilatkozat
© 2019-2020 Vancouver Island Ormus / Kadocsa László Iván E.V. Minden jog fenntartva.